Monday, October 9, 2017

Double surprise for Sweet 37


29.9.2017 - TQ En hubby sbb kasi surprise for my birthday. Terkejut gak tetiba ada delivery ke rumah. Kebetulan lak, aku MC hari ni. Cuma x best sbb En Hubby xde, kena outstation ke Kuantan :(. 




30.9.2017 - Hmm...betul2 tak sangka ada surprise lagi. Anyway, lakonan En Hubby memang menjadi kali ni. Hahaha..



Haih...bila dah tua ni, tak tahu le nak happy or tak bila sambut besday. Maklumler, bila sampai date besday kita, maknanya kita makin tua setahun dari sebelum ni... huuwaaaa!!!!!



No comments:

There was an error in this gadget

Renungan sejenak

Usaha yang bersungguh-sungguh pasti akan membuahkan kejayaan kecuali dengan takdirNya; yang terselindung seribu satu hikmah disebaliknya.